Mix

Steph Curry nakon utakmice poklonio dres Lindsey Lohan i otkrio jedan neočekivani detalj

košarkaš Steph Curry i Lindsey Lohan sa suprugom Baderom Shammasom pozira za sliku s dresom Curryja i posvetom na brojevima
košarkaš Steph Curry i Lindsey Lohan sa suprugom Baderom Shammasom pozira za sliku s dresom Curryja i posvetom na brojevima Foto: Instagramscreenshot/@nbcsauthentic
Nakon još jedne odlične utakmice za Steph Curryja u subotu, playmaker Golden State Warriorsa otkrio je kako je povezan sa sinom Lindsay Lohan, nakon što joj je poklonio svoj dres.

Lohan i njezin suprug Bader Shammas bili su prisutni na utakmici Golden State Warriorsa protiv Atlanta Hawksa u subotu. Warriorsi su, unatoč 60 zabijenih poena Stepha Curryja, izgubili 134-141, a dres nakon povijesne utakmice bio je poklon paru.

Steph je potpisao dres i napisao posvetu „Za Lauija! Vole vas kumovi! Warriorsi!!“ i tako otkrio da su on i supruga Ayesha kumovi sina Lindsey Lohan.

Prema Today, predstavnik zvijezde Warriorsa potvrdio je da su on i njegova supruga Ayesha Curry zapravo kumovi Lauiju. Lohan i Shammas su dočekali svoje prvo dijete zajedno u srpnju 2023. Oboje su podijelili fotografiju na svojim Instagram pričama.

View this post on Instagram

A post shared by @officialnbabuzz

Ayesha Curry i Lindsay Lohan trebale su se pojaviti zajedno u nadolazećoj romantičnoj komediji Irish Wish na Netflixu, koja je završila snimanje u Irskoj, 2022. Projekt, koji je režirala Janeen Damian, također ima uloge Eda Speleersa, Alexandra Vlahosa, Elizabeth Tan i Jane Seymour. Planirano je da se film pojavi na platformi za streaming 15. ožujka.

Utakmica u subotu bila je velika za Steph Curryja, unatoč porazu njegove momčadi od Hawksa. Postigao je 60 poena tijekom utakmice, čime postaje deseti igrač u povijesti NBA lige koji je postigao 60 barem dva puta u svojoj karijeri.