Mix

Stigao trailer za The Book of Boba Fett – Star Wars svijet je upravo postao veći

boba fett
boba fett Foto: Youtube Screenshot
Mandalorian je dobio spin-off. U toj smo eri stvaranja zabave – spin-off Star Warsa je dobio vlastiti spin-off. I okej smo s tim.

Novi Disney+ hit stiže 29. prosinca, a drugi mediji se već razbacuju usporedbama sa Sopranosima – samo u svemiru.

Ogroman pauk korača kroz pustinju, a Fett govori kako nije lovac na ucjene. The Book of Boba Fett bi mogla biti upravo ona vrsta sadržaja kakvu svijet Star Warsa treba u ovom trenutku. Spletke, carstva, borbe, skriveni motivi, kriminal…

Još uvijek ne znamo kada stiže treća sezona Mandaloriana pa bi ovo ostvarenje moglo biti dovoljno da utaži glad i žeđ svih fanova, a možda uspije privući i neke nove.

Disney ne planira tako skoro stati sa jednom od svojih zlatnih koka. Star Wars svemir bi trebao dobiti i nove filmove, Patti Jenkins i Taika Waititi su već predbilježeni za režiju, a što se serija tiče – još nekoliko ih je u najavi. Star Wars: Andor je jedna od njih, a dobit ćemo još i serije o Ahsoki Tano, Obi-Wan Kenobiju i Landu Calrissianu. Ludnica ha? Baš kao i u Marvelovom Cinematic Universeu – možda ove serije posluže kao odskočne daske za buduće filmske avanture.