Mix

Stiže Highlander reboot, Henry Cavill nastavlja nizati geekovske uloge (s pozamašnom mišićnom masom)

Henry Cavill Witcher
Henry Cavill Witcher Foto: Youtube Screenshot
Kad u isti koš strpaš Highlander materijal, Henry Cavilla i Chada Stahelskog – čovjek pomisli da bi se iz toga mogao roditi zanimljiv projekt.

Priča se da remake Highlandera cilja na Henryja Cavilla za glavnu ulogu. Mi nemamo ništa protiv, Cavill je kompetentan glumac koji je već pokazao da se može nositi s geek sadržajima i ne zamjeramo mu kako su ti neki sadržaji ispali jer je problem u scenarijima, a ne u njemu (khm Witcher khm).

Tako da – Cavill bi opet mogao mahati mačem, a režije bi se trebao dohvatiti Chad Stahelski. Mali rundown za sve koji nisu upoznati s likom i djelom Stahelskog – on je bio onaj kaskader koji je zamijenio tragično poginulog Brandona Leeja u Vrani, odrađivao je vratolomije umjesto Keanua Reevesa u Matrixu, a sad je najpoznatiji po John Wick serijalu. Da, možemo reći da mu vjerujemo s Highlanderom, pogotovo ako se studio ne bude petljao u odluke.

Još uvijek se ne zna zaplet, ali znamo kako to ide s Highlanderom – živi mnogo stoljeća, izvorno je iz Škotske, putuje svijetom i ubija ostale besmrtnike jer na kraju može biti samo jedan. Cavill trenutno snima drugu sezonu The Witchera i drugi dio Netflixove priče o Enoli Holmes gdje glumi Sherlocka Holmesa, a vjerujemo da bi mogao napraviti dobar posao u ulozi gorštaka.

Znamo da Cavill slaže vlastita gaming računala i igra World of Warcraft, to je lik kojeg želimo u svim geeky filmovima ikad.