Mix

Stiže nova sezona obožavanog Netflix hita: „Ova sezona izgledat će kao prva sezona na steroidima!“

Stranger Things
Stranger Things Foto: Shutterstock/kavi designs
Obožavatelje prve sezone omiljene Netflixove serije, oduševila je najava poznatog dua.

Naime, Matt Duffer i njegov brat Ross, tvorci kultne serije, otkrili su neke detalje o završnoj sezoni Stranger Thingsa, tijekom razgovora s novinarima The Guardiana, čime su dodatno potaknuli uzbuđenje obožavatelja.

Tijekom razgovora nagovijestili su da će nova sezona serije „Stranger Things“, za koju tvrde da će „izgledati kao prva, ali na steroidima“, biti povratak korijenima prve sezone serije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Ova znanstveno fantastična serija, prvi put je oduševila gledatelje 2016. godine kada, a iščekivana sezona ujedno će označiti završetak ovog serijala.

Braća Duffer istaknula su da osjećaju pritisak zbog toga što obožavateljima žele priuštiti savršeno finale serije.

„Ne možemo udovoljiti svima. Imamo ogroman broj obožavatelja koji pokrivaju širok raspon dobnih skupina i siguran sam da svi imaju svoje vlastite ideje o tome kako bi trebalo izgledati finale. No, mi se ne planiramo konzultirati s društvenim mrežama“, tvrdi Matt.

Dodali su i da će, kad serija završi, vjerojatno proći kroz pet faza tuge, pogotovo zbog oproštaja od likova koje su stvorili prije deset godina, prenosi ladbible.com.

Iako je snimanje odgođeno zbog štrajka američkog sindikata glumaca, SAG-AFTRA, scenarij je dovršen, a snimanje će se nastaviti tijekom siječnja 2024. godine.

Naglasak na povratku korijenima serije, posebice na obožavani tempo prve sezone, obećava emocionalno i spektakularno finale koje će oduševiti obožavatelje.