Mix

Stiže serija o vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja, zvijezde serije nevjerojatno slične

Pam tommy
Pam tommy Foto: Instagram Screenshot
Ovo je bila ogromna godina za Sebastiana Stana, glumca kojeg znamo kao Buckyja/Winter Soldiera iz Avengersa – ponajviše zahvaljujući Disneyjevoj i Marvelovoj seriji The Falcon and the Winter Soldier.

Bio je akcijska zvijezda u ozbiljnom projektu koji je jednostavno morao upaliti, ali sad se vraća u nečem posve drukčijem. Biografska mini-serija Pam & Tommy stiže na Hulu, a prati zvijezdu Baywatcha Pamelu Anderson te bubnjara Mötley Crüea Tommyja Leeja. Bilo bi bezobrazno glumiti da ne znamo koja je najveća ostavština njihove veze – osim brojnih novinskih naslova, u pitanju je i njihov sex-tape.

Oko serije se također digla prašina, upetljala se i Courtney Love koja tvrdi da je serija manipulatorsko smeće koje prikazuje neistine referirajući se na prikaz svoje prijateljice Pamele. Iako serija još nije izašla i Loveova ju nije imala gdje pogledati.

Naravno da ćemo ovo pogledati kako god znamo i umijemo, ponajviše zato što nas zanimaju svi tračevi vezani za ovu vezu, a i želimo vidjeti raspon glumačkog talenta Sebastiana Stana i Lily James koji glume ovaj famozni par.

Anthony Mackie, dobar prijatelj Sebastiana Stana, bivši Falcon i novi Captain America je rekao kako se uplašio Stanove transformacije u Tommyja Leeja.

Serija stiže ove godine, točan datum još nemamo, ali ove press akcije i angažman glavnih zvijezda serije na društvenim mrežama daju zaključiti da će to biti uskoro.