Mix

Stiže “The Offer”, serija o kaosu iza snimanja jednog od najboljih filmova svih vremena

The Offer
The Offer Foto: Youtube Screenshot
Još jedan streaming servis se nada da će jednim projektom ugrabiti sve pretplatnike. The Offer je nova serija od 10 epizoda koja će 28. travnja početi s prikazivanjem na Paramount+ servisu. Tog datuma ćemo dobiti tri epizode, a ostatak će se prikazivati jednom tjedno. Saznat ćemo sve što se događalo tijekom snimanja jednog od najvećih filmova svih vremena – legendarnog Kuma.

Ovo je priča o filmašima koji su se odupirali prijetnjama mafijaških obitelji kako bi snimili remek-djelo. Koliko će biti istine u ovom ostvarenju? Nemamo pojma, ali očekujemo kvalitetnu seriju.

Sasvim prikladno, ove godine Kum slavi 50. rođendan – prikazan je po prvi put 1972. godine.

O filmu se pisalo i govorilo desetljećima, sve znamo. Francis Ford Coppola u redateljskom stolcu, a ispred kamere se izmjenjuju Marlon Brando, Al Pacino, Diane Keaton, Robert Duvall, James Caan, Talia Shire… Nevjerojatan film, osvojio je srca čitavog svijeta, a i Oscara za najbolji film za tu godinu.

The Offer će pratiti stvaranje samo prvog filma iz trilogije o obitelji Corleone, ali to će nam biti više nego dovoljno.

Miles Teller glumi glavnog producenta Alberta Ruddyja. Teller je zamijenio Armieja Hammera u glavnoj ulozi zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Drago nam je da će Teller dobiti još jednu priliku za iskupljenjem. Još uvijek nas boli Fantastic Four.

Giovanni Ribisi će također glumiti u seriji, talijanskog gangstera, a ako je suditi prema traileru – uloga mu je itekako sjela.

Jako nas veseli što ćemo gledati Juno Temple u još jednoj ulozi, nakon fantastične uloge u seriji Ted Lasso je zaslužila čitav svijet.

Evo i trailera.

Vizualno nas podsjeća na još jednu seriju smještenu u sedamdesete koja je navodno više fikcija nego istina – Winning Time o LA Lakersima i njihovoj showtime fazi. Paramount+ nemamo, ali smo sigurni da će serija već isplivati negdje.