Hmm…

Pornhub objavio što su Hrvati radili za vrijeme Eurosonga i nakon finala

Statistika prometa
Statistika prometa Screenshot
\\folder\galerija Galerija Statistika prometa Statistika prometa Foto: Screenshot Statistika prometa - 6 Statistika prometa - 6 Foto: Pornhub Statistika prometa - 5 Statistika prometa - 5 Foto: Pornhub +4 Statistika prometa - 4 Galerija
Izgleda da su Hrvati bili izuzetno koncentrirani na Eurosong, ali su se onda jednako koncentrirano vratili na stranicu za odrasle.

Jedna od najpopularnijih stranica za odrasle svake godine objavljuje podatke o prometu za vrijeme trajanja finala Eurosonga, a tu je učinila i ove godine. Stranica bilježi podatke o padu prometa iz zemalja koje se natječu, a Hrvatska je i na ovoj ljestvici bila druga, odmah iza Grčke.

Naime, promet na stranicu iz Hrvatske pao je za čak 23,6% dok je promet iz Grčke pao za 27,6%. Promet iz Švicarske pao je za svega 13,8%. Ukrajina, koja je na kraju završila na trećem mjestu, zabilježila je pad prometa za svega 4,7%. Zemlja koja je završila na posljednjem mjestu i ove ljestvice je Ujedinjeno Kraljevstvo s padom prometa od svega 3,3%.

Statistika prometa Statistika prometa - 3 Foto: Pornhub

Jednako kao što je bila prva po glasovima publike, Hrvatska je imala i streloviti oporavak na stranici za odrasle pa je tako nakon završetka Eurosonga promet iz Hrvatske porastao na čak 21% iznad prosjeka, što je najveći porast iz zemalja koje su zauzele prvih pet mjesta na Eurosongu. Detaljne grafove ostalih zanimljivih statistika možete pogledati u galeriji. 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Nemo i Simonida Djevojčica brala jagode... Bosanci umiru od smijeha na pobjednika Eurosonga, podsjeća li i vas na kultni lik? \\folder\vezani_članak In Magazin: Baby Lasagna - 4 "Slušajući njega..." Ekipa po društvenim mrežama piše da zbog Lasagne drugačije promišljaju o vjeri: ''Nijedan svećenik me nije približio vjeri kao on!''