Uz to je i pjevačica

"Stvarna Barbie" potrošila je preko 45 tisuća eura na plastične operacije! Sad pokušava izgledati "prirodno"

Pjevačica Serena Smith kako pozira
Pjevačica Serena Smith kako pozira Foto: Instagram
Sve za ljepotu

Jedna žena je potrošila preko 45 tisuća eura na estetske operacije, a sada cilja na "prirodniji" izgled.

Ona je Serena Smith iz Beverly Hillsa u Kaliforniji, a predstavlja se kao "stvarna Barbie". 26ogodišnjakinja je prvi put otišla pod nož kada je imala samo 18 godina, odlučivši se za povećanje grudi, zahvat vrijedan preko 6 800 eura, kako bi s A košarice prešla na D.



Sebe opisuje kao "ovisnicu o plastičnim operacijama", podvrgnula se potpunoj preobrazbi na koju ju potrošila nevjerojatnih preko 45 tisuća eura otkako je s njima počela 2016.

Neki od zahvata koje je Serena imala u posljednjih nekoliko godina uključuju operaciju nosa, brazilsko podizanje stražnjice, botox i filere na usnama, obrazima, bradi i čelu.

Sada kaže da je spremna prigrliti "prirodniji" izgled, priznajući da je otopila filer na licu, koji je njezina klinika nudila besplatno, i promijenila oblik svoje brade kako ne bi izgledala poput "vanzemaljca".



"Pokušavam malo prigrliti prirodne ljepote", rekla je, prenosi nam LADBible. "Ne kažem da sam gotova sa zahvatima ili bilo čime, ali želim prigrliti svoj prirodni izgled. Voljela sam svoj izgled, ali s vremenom sam shvatila da mi ne ide. Možda to dolazi s godinama, naučiš malo više prihvaćati svoju ljepotu." istaknula je Smith.

Dodala je "Mislim da je s vremena na vrijeme dobro održavati stvari svježima. Svi se mijenjaju, ne ostajemo isti cijeli život, no, to ne znači da potpuno odustaje od operacija.



"Ne kažem da sam završila s plastičnom operacijom, ali rezultat mi je postići prirodni i suptilniji izgled", rekla je. Njezin je izgled teško opisati kao prirodan, ali uz operacije bavi se i glazbom u kojoj ganja uspješnu karijeru.