Mix

„Sve u isto vrijeme” postao najnagrađivaniji film u povijesti

SAG Ke Huy Quan Sve u isto vrijeme naslovna
SAG Ke Huy Quan Sve u isto vrijeme naslovna Foto: Youtube Screenshot
Studio A24 je još jednom dobro odlučio. Uložili su novac u neobičan projekt o multiverzumu s glumačkim ansamblom koji obećava, ali kojeg Hollywood uglavnom ignorira. Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis… Nisu baš u najvećim filmovima posljednjih godina, ako ne i desetljeća. Do ovog! Everything Everywhere All At Once je postao najnagrađivaniji film svih vremena. Do ove titule je film došao i prije dodjele Oscara sa 158 nagrada na različitim dodjelama, a rezultat je još podebljan sa sedam Oscara.

Donedavno je film na tronu bio The Lord of the Rings: The Return of the King sa 101 nagradom. „Sve u isto vrijeme” je ispred Jacksonovog remek-djela i po pitanju nominacija — 295 prema 189.

Je li „Sve u isto vrijeme” stvarno bolji film od „Povratka kralja”? Uopće ih nema potrebe uspoređivati niti su usporedivi. Pitanje je ukusa, a vjerujemo i kako danas ima više različitih ceremonija i organizacija koje dodjeljuju nagrade nego što je bio slučaj početkom 21. stoljeća kada je „Povratak kralja” došao na svijet.

Ako niste gledali hit ovogodišnjih Oscara, GLE-DAJ-TE!