Mix

Tarantino snima posljednji film u karijeri, nije ni treći Kill Bill ni Star Trek

Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: Youtube Screenshot
Bez obzira što mislili o Tarantinu, ne može se poreći kako je u pitanju jedna utjecajna njuška. Ikona koja je ostavila trajan trag u filmskoj industriji, poznat po jedinstvenom miksu nasilja, komedije i upečatljivih vizuala. Pokušajte zamisliti svijet bez Pulp Fictiona? Ili Reservoir Dogsa? Ili Kill Billa? Zadnji film u koji je uložio svu svoju pažnju je bio Once Upon a Time in Hollywood 2019. godine za koji je po drugi put nominiran za Oscara, ali sada je došlo vrijeme za baš posljednji film u karijeri.

Nećemo dobiti trećeg Kill Billa, a ni Star Trek o kojem se nagađalo. Kako će onda lik poput Tarantina napustiti branšu stvaranja filmova? Filmom The Movie Critic.

Sam je napisao scenarij za film (a kako drukčije) te se priprema za režiranje ove jeseni. Detalji se još ne znaju, ali se priča kako će radnja biti smještena u Los Angeles sedamdesetih godina 20. stoljeća, a u središtu svega će biti ženska glavna uloga.

Ne možemo reći da smo uzbuđeni kao što zna biti slučaj s nekim drugim blockbusterima, ali Tarantino je Tarantino. Ispratit ćemo ga uz ovacije jer on to zaslužuje. Ludi j*beni čudak.