Mix

Taylor Swift i Jo Koy podijelili neugodan trenutak na dodjeli Zlatnih globusa. Šala na račun poznate pjevačice nije dobro primljena

pjevačica Taylor Swift i voditelj Jo Koy na dodjeli zlatnih globusa
pjevačica Taylor Swift i voditelj Jo Koy na dodjeli zlatnih globusa Foto: YouTubescreenshot/@EntertainmentTonight
Neugodan trenutak na dodjeli nagrade Zlatni globus dogodio se između voditelja Joa Koyja i Talor Swift. Naime, domaćin dodjele Zlatnih globusa rekao je publici da je dobio nastup samo 10 dana unaprijed, a kratko vrijeme za pripremu, rezultiralo je ne tako sjajnim nastupom voditelja.

Njegove šale nisu oduševile publiku, barem ne onoliko koliko se Jo Koy nadao, a sve je kulminiralo reakcijom poznate pjevačice na šalu o njezinoj ljubavnoj vezi.

Vjerojatno ste svi već upoznati sa najnovijom romansom između Taylor Swift i zvijezde NFL-a Travisa Kelcea, ipak je to glavna tema u stranim tabloidima posljednjih mjeseci. Komentirati ovu udarnu romansu nije mogao odoljeti ni Koy koji se našalio „Velika je razlika između Zlatnih globusa i NFL-a, na Zlatnim globusima imamo manje prikaza Taylor Swift.“.

Kamera se nakon „šale“ prebacila na Taylor koja je skupila usne i popila gutljaj šampanjca. Dosta neugodno. Taylor i Travis i dalje uživaju u međusobnom društvu, a ona nastavlja odlaziti na njegove utakmice unatoč brojnoj pažnji koju dobiva za vrijeme utakmice.