Mix

The Mountain izgubio 50 kilograma, izgleda neprepoznatljivo! Spreman za boksačku premijeru

Mountain Thor 2
Mountain Thor 2 Youtube Screenshot
\\folder\galerija Galerija Mountain Thor 2 Mountain Thor 2 Foto: Youtube Screenshot Mountain 2 Mountain 2 Foto: Folder.hr Mountain 1 Mountain 1 Foto: Folder.hr +6 Mountain 9 Galerija
Hafthor Bjornsson je islandska zvijer koju je većina svijeta upoznala u ulozi Mountaina u hit seriji Game of Thrones. HBO ga nije izabrao zbog glumačkih sposobnosti, posve je jasno da su ga uzeli zbog njegove fizičke spreme i impozantne veličine.

U kolovozu 2020. godine je već desetu godinu zaredom osvojio Strongest Man natjecanje na Islandu. Pala je mirovina, ali ne od fizikale već samo od strongman natjecanja. Posvetio se boksu i to je bila vrhunska odluka.

Izgubio je 50 kilograma, a povećao si je i brzinu i izdržljivost. Tko ga prati na društvenim mrežama zna kakve je treninge prolazio, a sada se napokon pohvalio i selfiejem bez majice. Bez toga ništa.

Ali zašto boks?

Njegov ogromni rival Eddie Hall se također posvetio boksu. Prošlog mjeseca smo trebali vidjeti borbu između ove dvojice, ali se Hall ozlijedio na treningu pa ćemo na ovaj sukob u ringu morati pričekati.

Ne znamo na koga se kladiti, ali Thorov fizički napredak izgleda nevjerojatno. Pogledaj u galeriji.

Sve fotografije su preuzete s @thorbjornsson Instagrama.