Kakva transformacija

The Rock je neprepoznatljiv u novom filmu! Fanovi šokirani promjenom imidža

Dwayne The Rock Johnson u teretani i u novoj ulozi u teretani i u novoj ulozi
Dwayne The Rock Johnson u teretani i u novoj ulozi u teretani i u novoj ulozi Foto: TheRock/A24/Platforma X
Sportska drama stavila ga je u potpuno drugačiju ulogu

Dwayne ''The Rock'' Johnson  na prvi je pogled gotovo neprepoznatljiv u svojoj nadolazećoj drami "The Smashing Machine", koju je režirao Benny Safdie, a u kojoj glumi i njegova filmska partnerica Emily Blunt iz filma "Jungle Cruise".

Film prikazuje Johnsona kao legendarnog MMA borca Marka Kerra, koji se borio s ovisnošću i svojim brakom dok je postajao ikona sporta. Blunt glumi Dawn Staples, Kerrovu suprugu, a film je trenutno u fazi produkcije.


Dok Johnson na prvi pogled izgleda nabildano kao i uvijek u ulozi Kerra u "The Smashing Machine", također se čini da ima neke proteze za lice koje mu pomažu da se transformira u MMA legendu.
Kerr je bio dvostruki prvak UFC turnira u teškoj kategoriji i pobjednik turnira World Vale Tudo Championship. Tijekom svoje karijere osvojio je više od dvadeset MMA naslova.

Film se čini uzbudljiv, a kako se The Rock snašao u ulozi MMA borca morat ćemo tek prosuditi. Film još nema službeni datum izlaska, ali možemo naslutiti kako ni Johnson, a ni Blunt, neće pružati lošu izvedbu. Zanimljivo je vidjeti The Rocka bez prepoznatljive ćelave glave i tetovaža, a još više u dramatičnoj ulozi.