Što kažete?

Tiktokerica nahvalila HŽ, gledatelji iz Hrvatske ostali zbunjeni: ''To je neka druga Hrvatska''

Sarah Marks
Sarah Marks Foto: TikTok/Screenshot
Snimila je video putovanja HŽ-om pa dobila komentare šokiranih Hrvata.

Sarah Marks je ljubiteljica putovanja koja na TikToku redovito objavljuje isječke svojih pustolovina pa je nedavno objavila i kratki video u kojem dokumentira put vlakom od Zagreba do Zuricha. Uz video je stavila opis: ''Vrhunac mog putovanja''.

Sarah inače putuje tako da zaobilazi zrakoplove pa često bira vlakove kao metodu prijevoza, a put od Zagreba do Zuricha naročito joj je se svidio. ''Kupili smo kupe za šest osoba u kojem smo na kraju bili sami, što je najjeftinija opcija s krevetom, košta oko 57 funti (oko 500kn). Ima puno mjesta za prtljagu, iznad vrata i ispod kreveta, vrata su klizeća i mogu se zaključati, a postoji i zavjesa za privatnost koja se ne zatvara do kraja pa smo morali koristiti ukosnicu'', prepričala je Sarah svoje iskustvo.

Opisala je da je kupe imao utičnicu za punjač, kontrolu temperature, svjetlo za svaki krevet te vrlo udoban krevet zbog čega su se uspjeli dobro naspavati. Jednako zanimljivi kao i njezino iskustvo svakako su i komentari gledatelja koji se ne mogu načuditi tako pozitivnim dojmovima na HŽ.

''Čekaj, putovala si hrvatskim vlakom i bilo ti je OK? Zbunjena sam...'', ''Čovječe, ja živim u nekoj drugoj Hrvatskoj onda'', ''Lokalci obično ne plaćaju za takve sobe pa imaju posve drugačije iskustvo'', ''U kojoj Hrvatskoj onda ja živim?!'', ''Zanimljivo je promatrati ljude kako uživaju u nečem što ja prezirem. Lijepo je vidjeti da se naši ružni vlakovi prikazuju kako nešto pozitivno'', samo su neki od komentara ispod videa.

Video koji je šokirao gledatelje iz Hrvatske prenosimo u nastavku pa svakako zavirite i provjerite može li vam promijeniti mišljenje o HŽ-u ili mislite da je riječ o iznimci.

 

@sarahbmarks the highlight of my trip ✨ #sleepertrain #interrail #switzerland ♬ Ylang Ylang - FKJ & ((( O )))