Jao…

Tko je kriv? U Beogradu snimili prometnu nesreću zbog koje se automobil prevrnuo na krov

Prometna nesreća
Prometna nesreća Foto: Prometne zgode i nezgode/Screenshot
U prometnoj nesreći u Beogradu auto je od siline udarca završio na krovu.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka prometne nesreće u kojoj se jedan vozač iz sporedne ulice ubacivao na glavnu cestu, no prestrojio se izravno u lijevu traku, dok je tom trakom naizgled prebrzo vozio drugi automobil.

U nesreći koja se odigrala u Beogradu oba vozača prevezena su u bolnicu, no nije bilo teže ozlijeđenih. Iako je do nesreće došlo pored postaje javnog prijevoza na kojoj je bilo više pješaka, njih je na svu sreću zaštitila ograda.

\\folder\vezani_članak Šašave životinje Preslatko! Uhvatili životinje u šašavim pozama, prizori su im popravili dan \\folder\vezani_članak Savršene figure Uživajte! Pozirale pred kamerama kako bi pokazale svoje figure i objavama očarale gledatelje

Na društvenim mrežama povela se rasprava o tome je li kriv vozač koji se izravno prestrojio u lijevu traku, vozač koji je naizgled prebrzo vozio tom trakom ili možda snimatelj zbog odabira pjesme koju je svirala u njegovu automobilu.

Snimku koja je izazvala polemike možete pogledati u nastavku pa provjerite tko je najveći krivac za tu prometnu nesreću, koja je samo zahvaljujući pukoj sreći završila bez ozbiljnih ozljeda.