Mix

Trailer za 65, film u kojem Adam Driver puca po dinosaurima u prapovijesti

Adam Driver 65
Adam Driver 65 Foto: Youtube Screenshot
Karakterni glumac kao Adam Driver je plusčina svakom filmu, ali ne smijemo zaboraviti da je već dao cijelog sebe i u SF okruženju. Ipak je vrhunski odradio ulogu Kyloa Rena usprkos scenariju koji je dobio. Sada ćemo ga opet gledati u SF filmu, ovaj put trileru.

Iza filma stoje Scott Beck i Bryan Woods, odgovorni za scenarij odličnog horora The Quiet Place. Nakon što smo pogledali trailer, vidimo taj stil, usprkos futurističkim tonovima i prapovijesnom okolišu.

Evo i trailera:

Ova scena u kojoj prvi put vidimo t-rexa, čini se da su Beck i Woods savladali umijeće tajminga.

Svemirska letjelica se ruši na misteriozni planet, astronaut pokušava pronaći način da preživi, a čini se da je osim njega i njegovog ljudskog tereta još netko na planetu. Nisu izvanzemaljci, ali su dinosauri. E da, i mora se brinuti o tinejdžerici koja se probudila iz dubokog sna na njegovom brodu.

Driver je imao nevjerojatno prošlu godinu, u 2021. godini je snimio Annette, The Last Duel (najbolji film te godine koji je premalo ljudi vidjelo) i House of Gucci. Ove godine je snimio samo White Noise s Noahom Baumbachom, ali zato se vraća u formu iduće godine.

Uz 65, glumit će legendarnog Enza Ferrarija u filmu Ferrari, a očekujemo da bi taj biografski film trebao biti bolji od Lamborghinija s Frankom Grillom u glavnoj ulozi.

Film stiže u kina 10. ožujka, u pravo vrijeme nakon zimske hibernacije u kinima koja počinje nakon božićnog razdoblja i traje sve do ožujka. Između se prikazuju samo filmovi u koje se ne polaže previše nade.