Mix

Trailer za Creed III: Michael B. Jordan ima novog izazivača, još jedna nevjerojatna fizička transformacija!

Creed III
Creed III Foto: Youtube Screenshot
Rocky Balboa je jedan od najpoznatijih boksača svih vremena, ima uzdignut spomenik u svom rodnom gradu Philadelphiji – a nikad nije ni postojao.

Lik kojeg je utjelovio Sylvester Stallone, uloga koja mu je definirala karijeru – sve to je bilo dovoljno za jednu od najvećih franšiza u povijesti filmske umjetnosti iako su nastavci jako oscilirali u kvaliteti.

Izgledalo je kao da se franšiza nastavlja filmom Creed, ali je to zapravo bio novi korak prema stvaranju franšize Creed. Ryan Coogler i Michael B. Jordan su napravili nešto posebno s prvim Creedom, stvorili su film koji će se oduprijeti zubu vremena.

Kada je najavljeno kako Coogler neće režirati nastavak, publika je strahovala, ali nije bilo mjesta strahu. Povratak Ivana Drage i upoznavanje s njegovim sinom Viktorom je bio dovoljan emotivni ulog da pred Adonisa Creeda stavi najveći izazov karijere. Film je bio uspješan, a to je i osiguralo treći dio sage.

Ovaj put u redateljsku stolicu sjeda sam Michael B. Jordan, u svom redateljskom debiju.

Novi izazivač mu je stari prijatelj kojeg glumi vidno napucani Jonathan Majors, spreman za dominaciju filmskim svijetom i sasvim sigurno jedan od primjera nevjerojatne fizičke transformacije za ulogu. Jedva čekamo.

Prva dva Creeda su vjerojatno filmovi koje sam osobno najviše puta pogledao, najčešće tijekom kućnih treninga – tako da se veselim i trećem dijelu kojeg ću ubaciti u rotaciju dok mašem girjama.