Mix

Trailer za drugu sezonu Lupina je vani, baš kao i datum premijere

Lupin
Lupin Foto: Youtube Screenshot
Baš kad smo se ufurali u radnju Lupina, Netflixove hit serije na francuskom, kaže “nastavlja se…” nakon što je završila peta epizoda. Serija o avanturama šarmantnog lopova nas je oduševila usprkos nekim propustima u radnji, ali je imala srca, baš kao i šarmatni Omar Sy, glumac čija se karizma može mjeriti s onom Willa Smitha i Dwaynea Johnsona.

Iz recenzije izvlačimo citat:

“Sumnjamo da će Lupin osvojiti nagrade, ali je savršena za opuštajuće gledanje uz povremenu dozu napetosti. Na trenutke nas podsjeća na prvu sezonu Prison Breaka kada glavnom liku sve ide od ruke čak i kada mu ne ide.”

I to je baš ono što nam je trebalo u nesigurnom svijetu.

Već jučer smo se nabrijali jer smo nabasali na najavu, ali smo sačekali sa člankom dok ne dođe sve što nas zanima.

Nakon prvog dijela sezone, glavni lik Assane Diop kojeg glumi Omar Sy je postao najtraženiji čovjek u Francuskoj. Nije samo Assane fasciniran avanturama Arsenea Lupina, legendarnog francuskog lopova, sada imamo i detektiva koji je fan Lupina, ali se nalazi sa zakonite strane zakona.

Evo i trailera, nažalost sinkroniziran je, ali kužimo da je američka publika ovako pogledala seriju i da je zbog tog postala hit i u Americi. Jer su Ameri alergični na titlove.

Divan touch nam je glazbena podloga, Nasov hit-singl “Thief’s Theme”.

Serija stiže 11. lipnja, što je iznenađujuće brzo. U ranijim najavama smo nekako računali na završetak godine, drago nam je da to nije slučaj.