Mix

Trailer za treću sezonu nas podsjeća da je Ted Lasso iza ugla

ted lasso s03 naslovn
ted lasso s03 naslovn Foto: Youtube Screenshot
Željno iščekujemo seriju koja nam je olakšala globalnu pandemiju i kućni pritvor. U pitanju je Ted Lasso, presladak, dobronamjeran i divan projekt o treneru američkog nogometa koji stiže u Europu kako bi trenirao nogometni klub u Engleskoj. Zaljubili smo se u likove, ne možemo ni opovrgnuti ni potvrditi da smo pustili koju suzu, a AFC Richmond je na mjesec dana postao najpopularniji nogometni klub u popkulturnim sferama iako klub ne postoji.

Druga sezona je bila također vrlo dobra, ali smo već znali što očekivati pa iznenađenje i očaranost nisu bili kao za prvu sezonu.

Sada je trailerom najavljena treća sezona u kojoj ćemo gledati AFC Richmond u Premier ligi gdje svi očekuju kako će klub završiti na posljednjem mjestu. Nate, nekoć štićenik Teda Lassa, odlazi trenirati West Ham United, klub u vlasništvu Ruperta — bivšeg muža vlasnice AFC Richmonda. Ted Lasso se, osim na sportskim terenima, bori i s osobnim problemima, a i drugi likovi će imati dovoljno vremena da se ponovno zaljubimo u njih te u njihove probleme i pobjede.

Ted Lasso je serija koja ne bježi od teških emocija i upravo zato smo sretni što postoji.

Bill Lawrence i Brett Goldstein su stvarali seriju uz Sudeikisa, a za Apple+ su napravili seriju Shrinking s Harrisonom Fordom i Jasonom Segelom. Možda vam Shrinking skrati čekanje do treće sezone Teda Lassa koja stiže 15. ožujka!