Mix

Tyson Fury otišao na Island kako bi stao nasuprot Mountaina, a završio u pubu

Tyson Fury na Islandu
Tyson Fury na Islandu Foto: Instagram screenshot
Znamo da je Tyson Fury pomalo čudan lik, ali ga zato toliko i volimo. On je nakon pobjede protiv Dilliana Whytea najavio kako će otići u borilačku mirovinu da bi nakon samo nekoliko dana ipak rekao da želi superfight sa Hafthorom Bjornssonom, poznatom po ulozi „Planine“ u Igri prijestolja.

Kako bi malo isprovocirao svog budućeg protivnika, Fury je samo jedan dan odlučio odletjeti na Island kako bi ga posjetio. S njim je išao i njegov otac, koji je također vrlo ekscentričan lik. Kupili su vikinške šljemove (cultural apropriation much?) i krenuli u potragu za Islanđaninom Bjornssonom. Mali problem je bio taj što prije toga nisu provjerili nalazi li se on uopće u svojoj zemlji.

Hafthor Bjornsson, skraćeno Thor, je za vrijeme pohoda obitelji Fury bio na sasvim drugom kraju Europe, u Rimu, gdje je snimao novi film. Tako je Tyson Fury nepotrebno otputovao na Island. Ipak je odlučio izvući najbolje iz situacije te je otišao u pub. Cijelo svoje putovanje, Fury je zabilježio na Instagram profilu i vjerujte nam na riječ, ovo je vrhunska komedija koju niti jedan scenarist ne bi mogao napisati.

Thor je jedina osoba koja je osvojila Arnold Strongman Classic, nagrade Europe’s Strongest Man i World’s Strongest Man u istoj kalendarskoj godini te je također neporažen u svoja četiri boksačka meča. Najveći skalp mu je pobjeda protiv Britanca Eddieja Halla u Dubaiju u ožujku ove godine.

Kako je ovaj pohod na Island neuspješno završio za Furya on je odlučio opet se vratiti u mirovinu što je prije nekoliko dana ponovno obznanio. Tko zna što bi se dogodilo da su se ova dva lika zaista susreli na Islandu. Vjerojatno ništa. Fury je bar upoznao islandsku pub scenu.