Mix

Tyson Fury otkrio kako tajna njegovog uspjeha leži u rukama – ali uopće nema veze s boksom

Fury
Fury Foto: Youtube Screenshot
Jedan od najboljih boksača u povijesti tvrdi kako je masturbiranje sedam puta dnevno tajna njegovog boksačkog uspjeha. Dobro ste pročitali, ne naporni treninzi, godine i godine odricanja, ništa od toga, već učestalo masturbiranje.

Govoreći za Pat McAfee Show na YouTubeu, boksački prvak The Gypsy King i za mnoge najbolji boksač današnjice izvalio je da njegov uspjeh leži u radu ruku… Ali na nešto drugačiji način.

Ovo nije prvi put da Fury priznaje kako je put do uspjeha popločan orgazmima. Prije svog drugog susreta s Deontayem Wilderom 2020. godine izjavio je kako jača vilicu oralno zadovoljavajući svoju suprugu nekoliko puta dnevno. Trash talk ili zaozbač? Nemamo pojma, ali navijamo da je ozbiljno.

23. travnja ove godine je imao borbu protiv Dilliana Whytea, a rezultati njegove pripreme su dali ploda. Whyte je nokautiran.

Fury traži novog protivnika nakon što je Oleksandr Usyk rekao kako se ne planira boriti do 2023. godine. Novu priliku je ponudio Anthonyju Joshui, sad čekamo hoće li ju Joshua prihvatiti.