Mix

U seriji „Mr. and Mrs. Smith“, baziranoj na istoimenom filmu, glavnu ulogu glumit će Donald Glover

donald glover prića sjedeći na klupi
donald glover prića sjedeći na klupi Foto: YouTube screenshot
Tvrtka Amazon Prime Video u svojoj najavi novog sadržaja, Prime Day 2023: Exclusive Sneak Peek – What’s Coming to Prime, uz razne serije i filmove koji će biti dostupni za gledanje na njihovom servisu, prikazuje i teaser serije Mr. and Mrs. Smith.

Nova serija, s Donaldom Gloverom i Mayaom Erskine u glavnim ulogama, inspirirana je istoimenim filmom u kojem su glumili Brad Pitt i Angelina Jolie.

Ova humoristična serija, koju je Glover stvorio s Francescom Sloane, trebala bi stići na streaming servis u studenom ove godine, a navodno će i ova verzija, pratiti bračni par tajnih agenata i njihove dogodovštine.

Gospođu Smith prvotno je trebala glumiti Phoebe Waller-Bridge, koja je projekt napustila u rujnu 2021. zbog „kreativnih razlika“ s Donaldom Gloverom.

Waller-Bridge je o svom odlasku prošlog mjeseca rekla da su kreativni projekti „poput braka“ te da „određeni brakovi jednostavno ne funkcioniraju“, prenosi independent.co.uk.

Iako je odlazak glumice veliki gubitak za ovaj projekt, sigurni smo da će Maya Erskine, poznata po svojoj ulozi u seriji Pen15, lik gospođe Smith utjeloviti savršeno te donesti nešto potpuno drugačije ovoj seriji.

Otkriven je kratki teaser serije Mr. &. Mrs. Smith Amazon Prime Video, koji nam nudi prvi pogled na Donalda Glovera (Childish Gambino) i Mayu Erskine u naslovnim ulogama.