Mix

U srpnju stiže još jedan reboot – ovaj put Snake Eyes, evo i trailera

Snake Eyes
Snake Eyes Foto: Youtube Screenshot
U srpnju u kina stiže film Snake Eyes: G.I. Joe Origins, a sada smo dobili i prvi trailer za reboot G.I. Joe franšize.

Paramount i proizvođač igračaka Hasbro su odlučili rebootati G.I. Joe svemir kako bi ga više uskladili sa filmskim svemirima koji niču na sve strane – Marvelov Cinematic Universe, DC-jev Extended Universe, čak i Sonyjev siroti svemir baziran na Spider-Manovim neprijateljima. Hasbro su njuške iza Barbie, Power Rangersa, Transformera i ostalih hit igračaka i vjerujemo da znaju što rade. Iako su prethodni G.I. Joe filmovi The Rise of Cobra i Retaliation bili financijski uspješni, ovaj korak ima smisla kada se gleda šira financijska slika.

U ovom filmu će se bazirati samo na porijeklo Snake Eyesa, ubojice, ninje i najopasnijeg mačevaoca na svijetu kojeg glumi Henry Golding. Goldinga znamo iz iznenadnog hita Crazy Rich Asians, gledali smo ga u trileru A Simple Favor i u The Gentlemen Guya Ritchieja, a ovo je prvi put da ozbiljno uranja u akcijski žanr. I ne izgleda loše.

Pogledaj trailer:

Vidjet ćemo leteće katane, eksplozije i brze automobile, a samo od prvog pogleda na trailer očekujemo puno. Podsjeća nas na djetinjstvo i over-the-top akcijske filmove kada nam nije bila važna radnja, važno nam je bilo samo da su unutra ninje.