TKO PREŽIVI PRIČAT ĆE

"U folderu" ste nam odgovorili što vam to baš jako ide na živce kod obećanja političara uoči izbora

Ubaci u folder: pitalica o političarima
Ubaci u folder: pitalica o političarima Foto: Canva
Uoči izbora pitali smo vas u rubrici "Ubaci u folder" koja vam obećanja političara idu na živce.

Rubrika "Ubaci u folder" svakog tjedna donosi novo pitanje za koje želimo čuti vaše mišljenje, reakciju, komentar. Tako smo u samoj "žiži" vremena, kada smo slušali kako će to Hrvatska postati najbolja i najperspektivnija ako damo glas toj i toj opciji, odlučili pitati koje je to obećanje koje vam ide na živce kada čujete da izlazi iz usta političara.

Ubaci u folder: pitalica o političarima Svi pričaju o dobrobiti građana, no u praksi se ona teško može izmjeriti Foto: Screenshot

Mi pitamo, vi odgovarate!

Predizborno vrijeme i političke kampanje mobu biti jako zamorne, osobito vozeći uz more plakata po gradu ili skrolanja uz pop up oglase gdje PR-ovci guraju političke parole i slogane. Od većih prihoda, nižih PDV-a, više škola, manje imena na listama otpisanih u vrtiće, sve to obećavali su nam političari prije izbora, a tko će doista krojiti vlast u državi i biti u mogućnosti uistinu i provoditi riječi u djela, tek treba vidjeti.

Ubaci u folder: pitalica o političarima Teško je izdvojiti što nam (sve) ide na živce Foto: Ubaci u folder/Screenshot

Obećanja je puno, a za konkretne mjere tek treba vidjeti. Pitanje je hoće li se ove opcije koje trenutno vijećaju uopće dogovoriti ili će Hrvati ići na nove izbore – a s time svjedočiti novoj rundi obećanja i programa na koje se zaboravlja već u prvim minutama izborne šutnje.

  \\folder\vezani_članak Složili ste se – ovo su najgori modni trendovi PODIJELJENA MIŠLJENJA Ubacili ste u folder najgore modne trendove svih vremena – na popisu prevladavaju primjeri omražene obuće

Ne propusti ovotjedno pitanje u rubrici "Ubaci u folder".