Snalažljivost na djelu

Učiteljica pronašla siguran način grljenja učenika, roditelji joj sad svaki dan dostavljaju djecu na prag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I njoj i učenicima teško je pala izolacija pa su se odlučili snaći na siguran način.

Učiteljica iz Indiane (SAD) odlučila se zainatiti pandemiji pa je smislila način na koji će moći grliti svoje učenike na siguran način. Na ulazna vrata svojeg doma postavila je najlonsku zaštitu s prorezom za ruke, a pored vrata postavila je sredstva za dezinfekciju.

Grljenje funkcionira tako da provuče ruke sa zaštitom kroz otvore na najlonu i grli učenike, a isto mogu napraviti i oni. Nakon što izgrli svoje učenike i popriča s njima, zamoli ih da dezinficiraju vanjsku površinu kako bi mogla grliti i drugu djecu.

Učiteljica Kelsey Pavelka i njezina supruga došle su na ovu ideju kada su shvatile koliko učiteljica nedostaje učenicima kojima održava nastavu na daljinu. ''Većina učenika skvičala je dok je trčala prema vratima. Onda se izgrlimo i pričamo što smo radili, a obično na red dođu i šale i plesanje'', priča Kelsey.

Roditelji joj sa zadovoljstvom dovoze djecu do kućnog praga jer su i oni primijetili koliko im nedostaje omiljena učiteljica, a kako sve funkcionira u praksi možete pogledati u nastavku.