Ups!

Urod im je toliko sitan da ne znaju bi li se smijali ili plakali pa sa svima podijelili prizore

Minijaturni plodovi
Minijaturni plodovi Reddit
\\folder\galerija Galerija Minijaturni plodovi Minijaturni plodovi Foto: Reddit Minijaturni plodovi - 29 Minijaturni plodovi - 29 Foto: Reddit Minijaturni plodovi - 28 Minijaturni plodovi - 28 Foto: Reddit +27 Minijaturni plodovi - 27 Galerija
Podijelili prizore urnebesno sitnih plodova koje su zavoljeli nakon prvotnog razočaranja.

Oni koji uzgajaju voće i povrće u svojem vrtu znaju da urod može dramatično varirati, a to su iskusili i korisnici Reddita koji su se pohvalili svojim minijaturnim plodovima. Kako nije riječ o profesionalcima, obično imaju male vrtove u kojima se svaki plod broji pa su ih ova razočaranja prvo ražalostila, ali onda ipak dobro nasmijala.

\\folder\vezani_članak Nemo i Simonida Djevojčica brala jagode... Bosanci umiru od smijeha na pobjednika Eurosonga, podsjeća li i vas na kultni lik? \\folder\vezani_članak Kolibrić i bogomoljka Na čijoj ste strani? Bogomoljka kao od šale slistila kolibrića, gledatelji poručuju: "Trebali ste je zaustaviti!"

Neke od minijaturnih lubenica, krumpira, rajčica i ostalih plodova koji su završili na internetskom stupu srama svog svoje veličine svakako pogledajte u galeriji.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!