Mix

Uskoro dolaze nove Air Jordan 13, idealne za proljeće. Jordan pokazuje kako nije sve u AJ1 i AJ4

model air jordan 13 blue grey tenisica na pozadini s proljetnim cvatom i plavim nebom
model air jordan 13 blue grey tenisica na pozadini s proljetnim cvatom i plavim nebom Foto: Instagramscreenshot/@kicksonfire
Uz modela nazvan „Dune Red“ par koji se navodno pojavljuje u prodaji na ljeto, dolazi nam model Air Jordan 13 „Blue Grey“. Tenisice dolaze u nježnoj kombinaciji boja, s bijelim gornjištem i plavo-sivim detaljima idealne su za proljetne kombinacije.

Budući par ima kombinaciju boja u OG stilu, s bijelim kožnim materijalom koji prekriva bočne panele i prednji dio tenisice. Tenisica je također opremljena plavo-sivim detaljima, napravljenim od brušene kože, na srednjem dijelu potplata, što je nijansa koja se rijetko koristi kod retro izdanja Air Jordanica. Potpisni hologram na gležnju, prepoznatljiv za model AJ13, ostaje netaknut, dok je potplat crno-bijeli, sa žuto-zlatnim detaljima.

View this post on Instagram

A post shared by KicksOnFire (@kicksonfire)

Jordan Brand je ove godine izdao nekoliko modela Air Jordan 13, uključujući povratak popularnog modela „Wheat“ koji je orginalno izdan 2004.

Prema informacijama @zSneakerheadz-a, ovaj novi model Air Jordan 13 trebala bi se pojaviti 10. veljače u rasponu veličina za cijelu obitelj. Jordan Brand je potvrdio da će „Blue Grey“ Air Jordan 13 biti dostupan 10. veljače putem SNKRS-a i odabranim prodavaonicama Jordan Brand. Model će biti dostupan u rasponu veličina za cijelu obitelj, s cijenom odraslih parova od 200 dolara.