Mix

Uzburkane vode? Testna publika nije zadovoljna novim nastavkom Aquamana

Aquaman 2 dolazi u kina
Aquaman 2 dolazi u kina Foto: YouTube screenshot
U posljednjim promjenama u rosteru glumaca DC-jevog svijeta možda ste se i sami pogubili i ne znate tko više koga glumi. Ne brinite, niste jedini, ponekad nam se čini da glavni i odgovorni također nisu sigurni koji glumac utjelovljuje kojeg lika na platnu.

I Jason Momoa je žrtva takve politike, baš kao i njegov lik Aquamana od kojega bi se trebao oprostiti nakon drugog nastavka istoimenog filma. Nakon posljednjih testnih projekcija, tviteraška publika nije imala gotovo ništa pozitivno za istaknuti.

Treba uzeti u obzir da rijetko koja grupa može biti toksičnija od fanova stripova. Možda fanovi igre Last of Us su tu negdje. To su na svojoj koži bezbrojno puta osjetili i najveći redatelji današnjice, ali kada je riječ o Aquamanu, čini se kako je fanove najviše razbjesnila Amber Heard.

Aquaman 2 tako trpi loše rezultate na testnim projekcijama, a mnogi tvrde da film ne mogu niti odgledati do kraja. Ukoliko ste u posljednje dvije godine živjeli ispod kamena dopustite da vam objasnimo zbog čega Heard izaziva gomilu hejta gdje god se pojavi.

Amber Heard, koja u filmu glumi Meru, našla se na udaru kritika nakon što je tužila Johnny Deppa za zlostavljanje. Sud je u konačnici odbacio optužbe koje su se Deppu stavljale na teret i tako je Heard postala omražena u javnosti.

Biti će zanimljivo vidjeti masovnije kritike šire publike kada film izađe. Hoće li i oni biti toliko negativni ili će nakon svega studio ipak odlučiti ukloniti Heardovu iz filma? Vidjet ćemo. Aquaman 2 bi trebao izaći u kinima 25. prosinca ove godine. Ako ne bude odgoda.