Mix

Velika faca pridružuje se drugoj sezoni serije The Bear

the bear naslovna
the bear naslovna Foto: Youtube Screenshot
Prva sezona serije The Bear je osvojila publiku i kritiku, a čini se da su i poznati glumci zagrizli.

Glumac Bob Odenkirk, publici najpoznatiji kao Saul Goodman u hit seriji Better Call Saul, pridružuje se još jednoj uspješnoj seriji – a to je The Bear, čije brojne prošlogodišnje nagrade svjedoče dobro odrađenom poslu, prenosi Consequence.

Sve što se trenutno zna o Odenkirkovoj ulozi u The Bearu jest da je u pitanju gostovanje. S obzirom na to, teško da će njegov lik postati dugotrajan favorit na isti način na koji je Saul Goodman skočio iz Breaking Bada u Better Call Saul.

Ipak, njegova je iskusna njuška svakako uzbudljiv dodatak novoj sezoni polusatne kombinacije komedije i drame u kojoj glavnu ulogu tumači Jeremy Allen White (Bear), poznatiji po svojoj ulozi Lipa u seriji Shameless.

White glumi klasično školovanog kuhara koji se vraća kući u Chicago kako bi vodio nimalo otmjenu lokalnu prodavaonicu sendviča s govedinom koju mu je ostavio njegov pokojni brat.

Drugu sezonu čekat ćemo do njezine premijere u lipnju, a prva je sezona već dostupna na streaming platformi Hulu.

Bez spoilera za ekipu koja još nije imala priliku pogledati seriju, a što svakako preporučujemo jer je i ostatak glumačke postave o-dli-čan (Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Matty Matheson, Richard Esteras and Jose M. Cervantes) – bit će zanimljivo vidjeti kako će se Odenkirk sa svojom ulogom uklopiti u dosadašnji narativ.

S obzirom na postojeće probleme u restorani koji su samo čekali da ih Bear otkrije, pitamo se – hoće li Odenkirku poslužiti dosadašnje iskustvo iz Albequerqueija – ili ćemo ga ipak imati priliku vidjeti u drugom svjetlu.

U bilo kojem slučaju – drago nam je što nastavlja s dobrim TV projektima!