Jao...

Veliki mišići, ali krhki ego: Potukli se u teretani zbog najobičnije gluposti, snimka je tragikomična

Obračun u teretani
Obračun u teretani Foto: Twitter/Screenshot
Dva snagatora slučajno su dodirnula ramena u prolazu i sitnicu pretvorila u čisti kaos.

Društvenim mrežama kruži snimka sigurnosne kamere iz teretane na kojoj je zabilježen obračun između dvaju polaznika koji je počeo kad su se muškarci slučajno trknuli u prolazu. Odmah nakon što su se dotaknuli, muškarci su nastavili fizički kontakt pa je izgledalo kao početak skeča u kojem će se na kraju izgrliti ili poljubiti, no ubrzo su uslijedili udarci šakama koji su još jednom pokazali da je stvarnost smješnija od parodija.

\\folder\vezani_članak Jelen u skoku Čovječe… Priroda može biti prekrasna, ali i zastrašujuća, snimatelju se sledila krv u žilama kad je uočio jureću grdosiju \\folder\vezani_članak Slasna tjestenina Wow! Tjestenina od koje ćete odmah ogladnjeti, nikako ne gledajte ovu slasnu snimku na prazan želudac

Bilderi su se potukli zbog slučajnog dodira ramenom, a ubrzo su ih pokušali razdvojiti ostali polaznici teretane, pa je nastao masovni klinč. Muškarci su se na kraju razdvojili, ali nastavili su si dobacivati uvrede pa su se ponovno obrušili jedan na drugoga, no ovaj put je obračun završio jednim udarcem koji je nokautirao muškarca u crvenoj majici.

Snimku obračuna koja je obišla društvene mreže pogledajte u nastavku pa sami zaključite je li pametno obračunavati se po teretanama.