Mix

Voštana figura poznatog repera nije ispala kako treba! Uz memeove se oglasio i sam reper „Ovo nisam ja“

reper lil wayne i njegov status u muzeju voštanih figura
reper lil wayne i njegov status u muzeju voštanih figura Foto: Instagramscreenshot/@liltunechi/twitterscreenshot/@LilTunechi
Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, vidjeli smo pregršt neobičnih skulptura i kipova, koji ne liče svojim modelima. Prisjetite se samo onog promašaja od kipa Ronalda koji je zapalio društvene mreže. Upravo se slična situacija dogodila sa voštanom skulpturom repera Lil Waynea.

Voštana figura repera bila je inspiracija mnogih memeova, a o svemu se oglasio i Lil Wayne. Nakon što je voštana figura dobila pravi roast session, reper se na Twitteru (X-u) oglasio s objavom „Žao mi je muzeja voštanih figura, ali to sranje nisam ja! Pokušali ste i cijenim trud.“, a sličnih su komentara bili i ostali korisnici društvenih mreža.

„Moraju otpustiti onoga tko izrađuje ove voštane figure“, napisao je jedan korisnik, dok je jedna osoba istaknula kako skulptura više izgleda kao reper YNW Melly. Iako voštanu skulpturu treba pohvaliti zbog prenošenja većine tetovaža Lil Wayneovih tetovaža, čini se da lice i stas repera nisu pogodili.

Neke od najboljih memeova pogledajte u nastavku.