Tko tu koga...

Vozač BMW-a pogrešno parkirao, nikad nećete pogoditi zašto su se neki okomili na ženu koja mu je ostavila poruku

Nepropisno parkiranje
Nepropisno parkiranje Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Dobio je poruku zbog nepropisnog parkiranja, no neki imaju većih problema od njegova parkiranja.

Na stranici Prometne zgode i nezgode osvanula je fotografija BMW-a koji se navodno nepropisno parkirao i blokirao susjedno parkirno mjesto. Jedna vozačica odlučila je ostaviti poruku na vjetrobranu u kojoj je napisala: "Nauči parkirati! Ne stati na dva mjesta da ljudi nemaju gdje stati! Ili zovem pauka. Pusa."

No nije se svima svidjela njezina poruka. Dok su joj neki spočitali pasivnu agresiju zbog puse na kraju, drugi su imali nešto grublje komentare zbog podignutih brisača na automobilu.

\\folder\vezani_članak Zahvalna pješakinja Malo pretjerala? Na neobičan način zahvalila vozaču što se zaustavio na vrijeme i ostavila ga bez riječi

\\folder\vezani_članak Grickalica za nokte Dobro je znati Jeste li znali da grickalice za nokte mogu i ovo? Skrivena funkcija iznenadila mnoge

"Ali uništiti brisače nekome je onako... debilnije nego njegovo parkiranje. Namjerno bum se ko kreten stao i čekao prvu osobu koja bu mi sje*ala brisače, a onda bum mu sje*ao sve zube. Ne uništavajte tuđe automobile", napisao je jedan korisnik, na što je dobio odgovor: "Uništiti brisače?? Kako ti mijenjaš brisače? Ne podigneš ih?"

Još jedan korisnik bio je iznimno rastresen zbog brisača pa je napisao: "A tko si on misli da je da misli da ima pravo dirati tuđi auto? U Americi bi popio metak u guzicu za to. Iskreno, samo zbog takvih samoprozvanih pravednika stavio bih brisače pod struju, pa da ga pecne kad ih dotakne."

Fotografiju koja je izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama prenosimo u nastavku, provjerite kako vam se čini.