Mix

„Vratio sam se!” Arnold Schwarzenegger u novoj akcijskoj seriji za Netflix!

Arnold FUBAR
Arnold FUBAR Foto: Youtube Screenshot
Imamo samo superkratki teaser trailer zasad, ali ovo je itekako dobra vijest jer je Arnold čisto zlato na ekranu. Imamo pravo uživati u njegovoj karizmi koja svaki prosječan film diže na nešto veću razinu. Samo što je ovaj put u pitanju serija!

Nadamo se da će tako biti i u seriji FUBAR. Svatko tko je gledao „Spašavanje vojnika Ryana” razumije što FUBAR znači. Evo i teasera:

Iza serije stoji Nick Santora odgovoran za Reachera i Prison Break — što nam i nisu neke lude reference, ali mogli bismo dobiti film za koji nam neće uopće trebati mozak. A toga nam itekako nedostaje.

U seriji ćemo pratiti operativca CIA-ja koji je na pragu mirovine. Baš tada otkriva obiteljsku tajnu. Mora se vratiti na teren kako bi obavio… wait for it… jedan posljednji posao! Obećali su nam obiteljsku dinamiku, špijune, akciju i humor. Zvuči kao True Lies — iako je dosezanje razine Istinitih laži gotovo nemoguće. Pogotovo kad su u pitanju serije.

Projekt stiže na Netflix 25. svibnja ove godine. Netflixu ne vjerujemo puno, ali nas ponekad znaju iznenaditi. Samo evo da FUBAR ne bude fucked up beyond all recognition.