Mix

Wednesday i Green Goblin se pridružuju originalnoj postavi Bubimira

Bubimir naslovna
Bubimir naslovna Foto: Youtube Screenshot
Tim Burton režira nastavak Bubimira koji se počeo snimati sredinom svibnja, a u projektu osim Michaela Keatona i Winone Ryder, već poznatih nam starih lica sudjeluju dva nova- Jenna Ortega, koja se proslavila svojom ulogom u Netflixovoj seriji Wednesday, i njušketina Willem Dafoe, kojem uloge čudaka i “specijalaca” nisu strane.

Uz to se pojavljuju dva nova, zrelija – a oku i dalje ugodna, lica – Justin Theroux i Monica Bellucci.

Burton je također režirao i original iz 1988., tako da neće nedostajati ni njegov osebujni potpis, a vraća se i Catherine O’Hara.

Iako se o detaljima, naravno, ne zna puno – zasad je poznato da će Dafoe glumiti policajca u zagrobnom životu.

Warners Bros u utorak je objavio da će film biti pušten 6. rujna 2024., preuzimajući datum od Marvelovog Bladea, koji je prošli tjedan obustavio pretprodukciju zbog štrajka scenarista, prenosi The Hollywood Reporter.

Producenti su Beetlejuicea 2 Tim Burton i Brad Pitt, između ostalih, a scenarij su napisali tvorci Netflixove serije Wednesday – Al Gough i Miles Millar.

Dafoe se nedavno pojavio u filmu The Northman Roberta Eggersa, a reprizirao je i njegovu obožavateljima omiljenu uloge Normana Osbornea, zvanog Green Goblin, u Spider-Man: No Way Home.

Uskoro ćemo ga moći gledati i u Asteroid Cityju Wesa Andersona, čija je premijera zakazana za Cannes, te u filmu Poor Things Yorgosa Lanthimosa. Osim toga, odglumit će i Nosferatua u vampirskom trileru koji ga ponovno sparuje s Eggersom.