Mix

Whisky Leaks – sajam vrhunskih viskija u Zagrebu: Ovako se već volimo obrazovati

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
Fine stvari, selektor i distributer najfinijih alkoholnih destilata za Hrvatsku, po treći put organiziraju Whisky Leaks, sajam vrhunskih viskija se trebao održati u vrtu zagrebačkog restorana Rougemarin, u petak i subotu 7. i 8. svibnja 2021. od 12 do 19 sati, ali  zbog kiše koja se predviđa u petak, Whisky Leaks će se održati samo u subotu, 8. svibnja, od 12 do 19 sati. Sve kupljene ulaznice za petak vrijede za subotu.

Whisky Leaks potiče kulturu uživanja u ovom dragocjenom piću predstavljajući viskije iz malih i neovisnih destilerija iz cijelog svijeta, kao samostalno piće ili u koktelu. Tako ćete na sajmu moći kušati kultni tajvanski Kavalan, proglašavan najboljim viskijem na svijetu, škotski Kilchoman ili Benriach, kao i američki Westward, Jack Daniels i Woodford Reserve. Na sajmu će biti dostupni posebni viskiji, najbolji iz selekcije Finih stvari, te ćete ih moći kupiti po promotivnim cijenama.

“Nakon godine dana zatvorenih restorana i kafića konačno imamo priliku podružiti se na otvorenom uz kvalitetna pića, društvo, zalogaje i glazbu. Degustacija za ljubitelje viskija, kokteli za one koji preferiraju miks, ugodna atmosfera za sve i prilika za vrlo povoljnu kupovinu za kućni bar”, poručuje Zlatko Ivkić, organizator i vlasnik Finih stvari.

Na sajmu će se predstaviti i brandovi viskija kao što su Ardbeg i Glenmorangie, moći ćete upoznati i škotske viskije Edrington grupacije, poput najprestižnijeg single malta Macallan ili Highland Park s otočja Orkney, a bit će tu i food truck Rougemarina sa slasnim zalogajima.

Jednodnevne ulaznice su u prodaji na finestvari.hr po cijeni od 110 kn u pretprodaji, te 135 kn na dan eventa. Cijena ulaznice uključuje četiri kupona za piće, te jedan fini zalogaj.

Poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite sajam će se održati u ograničenom kapacitetu na adresi Frana Folnegovića 10.

Sve informacije pratite na Facebook eventu i društvenim mrežama Finih stvari.

U slučaju lošeg vremena, događaj će se odgoditi.