Mix

Will Smith nas je navukao – hrabra fotka njegove škembe je mamac za najnoviji projekt

Will Smith 1
Will Smith 1 Foto: Youtube Screenshot
U ponedjeljak je Will Smith podijelio s Internetom svoju fotografiju gdje stoji s osmijehom na licu i masnim naslagama na trbuhu, a sve je popratio captionom kako je u najgoroj formi u životu. Sve je to u redu, kao što su mu kolege celebrityji dali do znanja. Neki od njih su čak otišli toliko daleko da su rekli kako je to najveličanstvenija objava u povijesti društvenih mreža.

Vrlo brzo nakon te objave je uslijedila još jedna, možda i veličanstvenija za koju sad znamo da je BEFORE snimka.

Will se usudio podijeliti sebe samo u boksericama uz Pussycat Dolls u pozadini. Super, sad ćemo cijeli dan pjevati Dontcha Wish Your Girlfriend was hot like me. U captionu je dodao kako ga je ovo tijelo nosilo kroz čitavu pandemiju, kako ga voli, ali se želi osjećati bolje.

Odlučio je doći u najbolju formu u svom životu, a udružio se s Youtubeom kako bi to ostvario. Will je sad već poznati Youtuber i puno svojih avantura dijeli online, ali ova će uistinu biti posebna. Šest epizoda, reality forma, navodno zabavna i inspirativna avantura, zanima nas što će nam Will sve pokazati, a i u kojem trenutku će nam se ukazati i njegov six pack.