Mix

Youtuber pokušao prankati repere obraćajući im se s „Boy“! Nije dobro prošao

reperi i youtuber na parkiralištu za vrijeme pranka
reperi i youtuber na parkiralištu za vrijeme pranka Foto: Instagramscreenshot/@whitedolemite
Youtuber, nadimka White Dolomite, kreator je sadržaja na gotovo svim platformama društvenih mreža. Njegov se sadržaju uglavnom sastoji od prankova i šala te povremenih razgovora s ljudima na ulici. Jedna šala u kojoj, kako se čini, uživa jest u javnosti prilaziti crncima i nazivati ​​ih „Boy“, što često radi obučen u traperice na tregere sa šeširom na glavi, kako bi ispunio uvjete izgleda stereotipnog rasista.

Nadam se da razumijete da, inače uobičajena riječ, Boy u ovom kontekstu poprima drugu konotaciju, a ovdje se možete educirati o njenom uvredljivom značenju. Te je činjenici svjestan i sam YouTuber, koji zna da bi to moglo izazvati bijes i zato pokušava vidjeti može li isprovocirati ljude na ulici.

Ipak nije imao sreće jer je foru odlučio prodati reperu T. I.-ju, koji je bio u pratnji sina Kinga Harrisa, repera Trea The Trutha i dosad neidentificiranog muškarca. Nakon što im je prišao, odjeven kao farmer, i upitao ih „What are you doing here Boy?“, vidno šokirani krenuli su na njega.

Trea se odmah našao uvrijeđen te je ponovio ključni „Boy!?“ i nastavio „I ain’t nobody boy, man.“. U sve se uključio i T.I. koji se našalio da izgleda kao Bob Graditelj, ali neidentificiranom muškarcu nije bilo do šale te ga je odmah ulovio za vrat. Nakon što je viknuo kako je riječ o šali, očitana mu je bukvica.

Trea the Truth mu je rekao „Ne znam što pokušavaš… imamo pozitivne vibes. Gledaj, ako ovako pokušavaš postati viralan, brate, tako ćeš se prije povrijediti.“. „Bavi se poslom, ali ovo nije pravi način.“ mudro je zaključio repera, a prije nogo što je otišao, T.I. mu je dobacio „Peace be unto you.“.