Mix

Za TikTok snimila kako joj izgleda dan na poslu. Nije dobro završilo

Ashwee
Ashwee Foto: Instagram
Zamislite da dođete na uzbudljivu ideju snimanja jednog dana u svome životu i u to uključite vrijeme koje provodite na poslu, ali vas nakon toga dočeka neugodno iznenađenje. Upravo to dogodilo se, sada već bivšoj zaposlenici Barstool Sportsa. Ona je krenula sa snimanjem serijala „day in life“ koji se završio, a da zapravo nije niti počeo.

Naime, Ashleigh Carter, otišla je s namjerom da približi svojim pratiteljima kako izgleda jedan običan dan u medijskoj tvrtki Barstool Sports. To su vam oni likovi koji su završili faks, napustili svoja bratstva imenovana po grčkim slovima i odlučili pratiti sport.

Počela je snimati vlog u kojem je dokumentirala svoj odlazak na posao i kaos koji je uslijedio kada je ondje stigla. Ono što u početku nije shvaćala jest da zapravo snima svoje posljednje putovanje na posao jer je dobila otkaz.

Mnogi su joj korisnici TikToka u komentarima pružili podršku i uvjerili Carter da se isto dogodilo i njima prije no što su stvari krenule na bolje. Ne znamo što Ashleigh Carter sada radi, ali vjerujemo kako joj neće pasti na pamet snimati vlogove o tome.

Kako je izgledao Cartermin posljednji odlazak na posao možete pogledati ispod.

@ashweecarter I always said I liked surprises. #unemployed #laidoff #fyp #ReTokforNature ♬ original sound – Ashleigh Carter