Užas…

Zašto Hrvati mrze djecu? Roditelji snimili šetnju s bebom pa podijelili zabrinjavajuće prizore

Kolica u prometu
Kolica u prometu Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Kolaž fotografija problema u pješačkom prometu izazvao je burne reakcije vozača.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je serija fotografija s opisom "Problemi jedne bebe u prometu". Osim što bebe imaju problema s upisom u vrtiće, čini se da se jadne ne mogu ni voziti ulicama, a da im ne oduzimaju prednost ili im potpuno blokiraju put.

Na objavljenim fotografijama vide se automobili koji stoje nasred pješačkih prijelaza, vozila koja parkiranjem potpuno blokiraju nogostupe, smeće koje zauzima nogostup… na svakom koraku neko novo iznenađenje.

\\folder\vezani_članak Biciklist u Zagrebu Što mu je bilo u glavi? Snimka biciklista iz Zagreba razbjesnila gledatelje: “Dobro da ja nisam vozač tramvaja, zgazio bih ga kao palačinku” \\folder\vezani_članak Neoprezni vozač Mozak na pašu Pametnjaković pretjecao na suženoj prometnici, čini se da je cijelo vrijeme buljio u mobitel

"Ne može jadna beba nigdje u đir", samo je jedan od komentara ispod objave, no zanimljivo je da u komentarima neki prozivaju roditelje da su dramatični "jer se na svim slikama može proći s kolicima". Jedan korisnik piše: "Ovdje samo komunisti ne mogu proći, oni su za šume, ne za ljude i aute."

Zašto je Hrvatima lakše smisliti komunističku zavjeru nego pravilno parkirati, svakako provjerite u nastavku na fotografijama koje su podigle prašinu na društvenim mrežama.