Sitničavo

Žena ostala zaprepaštena nakon što joj je bivši dečko ukrao toalet

Lopov u kupaonici
Lopov u kupaonici Foto: Canva
Prekidi nisu lagani, ali mora negdje postajati granica

Prekidi nisu lagani, koliko god gadni oni bili, a pogotovo problematično zna biti pitanje što učiniti sa zajedničkim stvarima.
To je zagonetka kroz koju mnogi prolaze kad se raziđu, a raspoloženi su za malo svađe.
Neke ste stvari kroz vašu vezu kupili zajedno, ali što je s onima koje ste vi kupili. Većina bi ljudi uzela nešto svoje natrag, pa makar i ukrala, no ovdje nije riječ o nečemu takvom.

Naime, nakon prekida muškarac se odlučio osvetiti svojoj djevojci za prekid, a to je učinio tako da joj je ukrao toalet. Uzeo joj je cijelu WC školjku!

I split up with my boyfriend yesterday. I fell asleep while he was packing and he stole my toilet.
byu/shelblikadoo inWTF


Fotografiju je podijelila djevojka na Redditu, a podijelila je i kako je do cijele situacije došlo. Razišli su se jer ju je znao frustrirati svojom škrtosti.
Dodala je kako je znao odbija dati napojnicu konobrima u restoranima jer to tako rade u Japanu (prema njegovim riječima), a nije sudjelovao ni u plaćanju računa za vrijeme zajedničkog života.

Zatim je, nedugo nakon njihovog prekida, otišla leći u svoju spavaću sobu kako bi on u miru spakirao svoje stvari i otišao, ali slučajno je zaspala. "Zaspala sam dok se on pakirao, a on mi je ukrao toalet. On je licencirani vodoinstalater pa je znao što radi. Neću lagati, I ja sam se tome smijala. Svaki prekid postaje sve zanimljiviji.".

Zbog činjenice da je ovo bila jedina školjka u njezinom stanu, morala je trčati preko ceste u obližnji restoran brze hrane kako bi koristila njihov toalet. Srećom, uspjela je dobiti drugog vodoinstalatera koji joj je u tren oka montirao novu WC školjku.