Mix

Zlatan Ibrahimović kao Rambo: pogledajte kako izvodi poznatu vježbu iz filma

Zlatan Ibrahimović vježba poput Ramba
Zlatan Ibrahimović vježba poput Ramba Foto: Instagram screenshot
Brazilski Ronaldo, Adriano, Maradona, Sneijder samo su neki od sportaša koji su sa 40 ili manje godina već duboko bili u mirovini i uživali u životu. Jedan od takvih sigurno nije Zlatan Ibrahimović, ovaj mladić, ne samo da u 40. godini igra nogomet na najvećoj mogućoj razini već i trenira jače nego ikad prije i ne pokazuje znakove skorog odlaska u mirovinu.

Na svom Instagram profilu popularni Ibra je pokazao svoj trening trbušnjaka inspiriran scenom iz jednog od Rambo filmova. Ibrinoj demonstraciji prethodi upravo isječak iz filma u kojem Sylvester Stallone drži noge na improviziranoj gredi. Ibrahimović ipak nije išao toliko daleko pa je on svoj trening odradio u modernoj dvorani, noge svezavši za kavez sa utezima. Ispod sebe je smjestio posudu sa vodom koju dodiruje svaki puta kada se spušta prema tlu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Ispod videa Ibra je jednostavno napisao „Strpljenje“ aludirajući time da bi se uskoro mogao oporaviti od ozljede koju je zadobio 23. siječnja u derbiju protiv Juventusa. Ako ovako nastavi nema straha da će se opet vratit jači nego ikad što može radovati Milaneze. Samo da na terenu ne primijeni još neke poteze koje je vidio kod Ramba.