Mix

Zvijezda Jackassa nam otkrila novi način ušlagiravanja, nismo ni mislili da se ovo može

steve o
steve o Foto: Youtube Screenshot
Svima koji su upoznati s Jackass franšizom ovo vjerojatno ne zvuči nimalo čudno, ali to ne čini priču manje zanimljivom.

Čovjek s mnogo talenata, vratolomija i općenito odvratnih šala – Steve-O – osvrnuo se na svoju prošlost povezanu s upotrebom droga u podcastu Joe Rogan Experience, prenosi UNILAD.

Konkretno, pričao je o negativnim posljedicama koje drogiranje može izazvati, a ovaj se put posebno skoncentrirao na halucinacije.

Sve to, naravno, majstor zna iz prve ruke.

Halucinacije su nastajale uglavnom zbog toga što od kokaina nije spavao tipa tri dana u komadu, a to je stanje znao posoliti udisanjem plina iz tubi šlaga.

Zbog toga je u svom stanu znao vidjeti ljude koji nisu zapravo tamo.

Dobro je dok su ljudi u pitanju.

Osim vizualnih, imao je i taktilne halucinacije. Dakle, znao je i osjetiti stvari koje ne postoje.

Jedna od posljedica njegove pretjerane upotrebe dušikovog oksida jest prepoznatiljivi hrapavi ton glasa.

Dok bi se jednima otvoreno pričanje o “mračnoj” prošlosti moglo činiti nepotrebnim, mnogi su zapravo pohvalili Steve-O-a zbog otvorenosti u vezi svojih iskustava jer na taj način educira one u sličnom položaju.

Danas je trijezan 14 godina. Kakva stvar! Svaka čast. Ulogu u tome odigrao je i njegov stari kolega Johnny Knoxville koji ga je usmjerio na pravi put 2008.

Steve-O je prestao uzimati čak i lijekove protiv bolova, unatoč bolovima zbog vratolomija iz Jackassa, pokazujući da je svoju trijeznost podigao na višu razinu.