Pati od depresije?!

Tvrdi da je doputovao iz 2030. godine: Donio nam je poruke koje ljude baš i nisu uvjerile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uredništvo stranice ''Paranormalna elita'' na mail je dobilo video mladića koji tvrdi da je putnik kroz vrijeme.

Neće proći još mnogo vremena kada ćemo moći putovati kroz vrijeme, tvrdi mladić čije je lice zamućeno u video poruci koja je stigla na mail adresu ''Paranormalne elite''.

No, tu bizarnostima nije kraj. U izljevima stresa vidljivim na snimci, naveo je da pati od depresije i anoreksije te da ima 50 godina, ali da je uzimao lijek za pomlađivanje zbog čega izgleda kao 25-godišnjak. Izgled je teško ustvrditi s obzirom na zamućenu sliku lica i deformiran glas.

Prema njegovim riječima, Donald Trump dobit će još jedan mandat u Bijeloj kući, u bliskoj budućnosti veliki hit bit će Google naočale, a pametno bi, kaže, bilo ulagati u obnovljive izvore energije.

Snimka objavljena na YouTubeu dobila je mnogo komentara. ''Uzima pilulu koja ga pomlađuje za 25 godina, ali nema pilulu protiv depresije ili anoreksije.. Zvuči uvjerljivo'', napisao je jeden YouTuber.

''Definitivan lažnjak. Da je stvarno iz budućnosti otkrio bi tko će Trumpu biti izazivač na izborima 2020.'', napisao je drugi.

''Ja vjerujem da je ovo istina. Tko bi si dao toliko truda da lažira sve ovo za ništa i još k tome zamuti lice'', napisao je VertexTV.

''Naravno da putovanje kroz vrijeme postoji. Ljudi koji lete iz Amerike u Aziju odlaze u budućnost i obrnuto'', napisao je YouTuber Tom.

''Putnika kroz vrijeme'' koji dostavljaju svoja videa internetskim stranicama bizarnog sadržaja sve je više, no ni jedan do sada nije uvjerio javnost u kredibilnost svojih tvrdnji.