Noah Novak iz 2030. i Noah Novak iz 2070. godine (Foto: Screenshot)
Noah Novak iz 2030. i Noah Novak iz 2070. godine (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Noah Novak, muškarac koji tvrdi da je vremenski putnik iz 2030. godine, upoznao je drugog Noaha Novaka, koji tvrdi da je vremenski putnik iz 2070. godine.


Dva muškarca koja tvrde da se zovu Noah Novak dala su intervju kako bi dokazali legitimnost svojih tvrdnji. U njemu Novak iz 2030. godine tvrdi da ga je muškarac pored kojeg sjedi (također Noah Novak) uvjerio da su oni ista osoba. Još je nepoznato kako je to učinio jer to nisu htjeli otkriti u slučaju da po njih dođe vlada.

Vezani članci Slika nije dostupna Jedna kuća, dva svijeta: Snimala nebo s trijema, a na drugom kraju kuće dočekalo je iznenađenje Slika nije dostupna Vrijeme nema milosti i ništa mu ne može pobjeći, a ovi prekrasni prizori to jasno pokazuju

"Pokazao mi je gomilu osobnih informacija, rekao mi je gomilu stvari koje sam radio, rekao mi je tijek događaja od kada sam se vratio iz 2017. godine", ispričao je Noah iz 2030. godine. "Očito je da bi mu bilo teško doći do tih informacija. Ne bi to mogao znati osim ako me nije uhodio", dodao je.

Također su rekli da će Donald Trump ponovno biti izabran za predsjednika SAD-a. Dodali su da će umjetna inteligencija postati dominantan oblik tehnologije, da će ljudi uskoro živjeti na Marsu te da će bitcoin postati najkorištenija valuta na svijetu. Rekli su i da će ulice uskoro biti prazne jer će se auti s ceste premjestiti u zrak.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju