Službeno objašnjenje kaže da su prizor priredili galebovi (FOTO: YouTube/Screenshot)
Službeno objašnjenje kaže da su prizor priredili galebovi (FOTO: YouTube/Screenshot)

Nije bilo potrebno dugo da snimka postane viralna, ali je službeno objašnjenje većinu razočaralo.


Kako će jednoga dana izgledati prvo uživo prenošeno slijetanje izvanzemaljaca, ne znamo, ali sve govori da ovaj neobični prizor iz Milwaukeeja ipak nije imao nikakve veze s našim susjedima iz druge galaksije.

Vezani članci Dijete na groblju (FOTO: Profimedia) Vide duhove, čuju prirodu, sjećaju se majki iz prošlih života: Ove izjave mališana trenutačno će vas prestraviti Važno je da je sve u duhu ljubavi (FOTO: YouTube/Screenshot) Zanima li vas seks s duhovima? Ona tvrdi da je toliko dobar da se u potpunosti odrekla (živih) muškaraca

Naime, tijekom ranojutarnjeg programa televizijske postaje Fox6 News, panoramske kamere su u srijedu u 4:43 prikazale neobična svjetla iznad grada, toliko nesvakidašnja da su se čak i voditelji upitali je li moguće da promatraju poigravanje nepoznatih letećih objekata. 

Naravno, isto je pitanje palo na pamet i mnogim gledateljima, a scena je privukla i brojne entuzijaste koji se zanimaju za ufologiju, što objašnjava više od pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Na njihovu žalost, službeno objašnjenje prizora ih je u potpunosti razočaralo, a rečeno je da "NLO-i" nisu bili ništa drugo do galebova, ptica koje su obasjala gradska svjetla.

Svjetlosni tragovi za njima su navodni bili produkt zaostajanja slike tijekom prijenosa, takvozvanog "laga", a kako bi ugasio svaki plamen teorija zavjere, Fox je naknadno galebove i prikazao iz drugog kuta.

Je li time slučaj zaključen ili da ipak zovemo Muldera i Scully?

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju