Las Vegas 2120

Stigao iz budućnosti kako bi nas upozorio na katastrofu! Postoje leteći auti, ali nije sve tako bajno

Vremenski putnik Noah (Screenshot: YouTube)
Vremenski putnik Noah (Screenshot: YouTube)
Vremenski je putnik prije nas posjetio budućnost i ima loše vijesti.

YouTube kanal ApexTV prenio je snimku anonimnog muškarca koji tvrdi da je vremenski putnik. Muškarac se predstavio kao Noah i tvrdi da je stigao iz 2030. godine te da je u posjedu snimke iz 2120. godine, koju je velikodušno podijelio putem svojeg mobitela.

Iz njegova svjedočanstva može se zaključiti da su videoformati budućnosti kompatibilni s mobitelima današnjice, no očito ne i s računalima jer na YouTube kanalu nisu prenijeli njegovu snimku, već su snimili reprodukciju snimke s njegova mobitela.

Naravno, postoji i mogućnost da "vremenski putnik" nije siguran u uvjerljivost svoje snimke, pa je nije htio staviti u format u kojem bi se autentičnost mogla lakše analizirati. Kako god bilo, na snimci za koju tvrdi da je iz 2120. godine navodno se vidi Las Vegas kojim lete automobili te crveni oblaci za koje "vremenski putnik" tvrdi da su posljedica globalnog zatopljenja.

„Crveni su oblaci posvuda, još uvijek se pokušavaju boriti protiv globalnog zatopljenja“, tvrdi anonimni „vremenski putnik“. Video kojim je pokušao potvrditi autentičnost svojih izjava možete pogledati u nastavku.