Neki drugi muškarac

Pristao je njoj za ljubav na modni preobražaj, zaljubila se iznova čim ga je ugledala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U modnom smislu do jučer potpuno različiti, Claribel i Brandon odlučili su vezu okruniti brakom.

Potpuno se slažemo da odijelo ne čini čovjeka, ali u sljedećem kontekstu slobodno možemo primijetiti i da ima ljudi kojima prokleto dobro stoji.

Brandon Vande Pol nikada nije bio muškarac od takvoga vizualnog identiteta, oduvijek se više volio odijevati neslužbeno i komotnije, ali je prije nekoliko dana pristao izaći svojoj djevojci u susret i dati se u ruke modne stilistice Grette Monahan.

Monahan je još uoči preobražaja u studiju Rachael Ray najavila da će uslijediti veliko iznenađenje, pa doista ispunila obećano jer je Brandonovoj djevojci Claribel, inače sklonijoj "šminkerskom izričaju", izbila sve riječi iz usta.

Claribel se takoreći u svoga dečka ponovno zaljubila, ali suze radosnice nisu potekle zbog preobražaja, već stoga što se Brandon odvažio i upitao je hoće li mu biti supruga.

Brandon i Claribel prvi puta su se poljubili još u srednjoj školi, ali je njihov prvi pokušaj bio kratkoga daha. Da ipak ne mogu jedno bez drugog su shvatili ponovo prije tri godine, a nihov je golemi modni jaz poslužio kao svojevrsna potvrda jednoj drugoj izreci - da se suprotnosti privlače.