Report

BMW Michaela Jordana dostupan je na aukciji! Pogledajte o kojem je automobilu riječ

jordanov bmw 850i na aukciji
jordanov bmw 850i na aukciji Foto: Screenshot/@bringatrailer.com/Canva
MJ je kupio luksuzni automobil potpuno nov i zadržao ga do 1995. Auto je obojan u Mauritius Blue Metallic, a ovaj je model bio vrh ponude u vrijeme kupovine. Riječ je o modelu 850i koji dolazi s 5.0L V12 motorom i šest brzina. Također dolazi na 17-inčnim višedijelnim AC Schnitzer kotačima, dodatkom koji je napravio prethodni vlasnik.

Vanjski izgled BMW-a pruža nostalgični osjećaj 90ih s podiznim svjetlima, maglenkama i električnim panoramskim krovom. Unutrašnjost je također estetska vremenska kapsula, s podesivim prednjim sjedalima presvučenim svijetlo-krem kožom te vratima i tepisima koji se podudaraju. Brojač kilometara automobila pokazuje malo više od 48 000 km (30.000 milja).

Vozilo ima dokumentaciju s potpisom košarkaške legende. Trenutna ponuda na aukciji putem Bring a Trailer-a iznosi 60.000 dolara s preostalih pet dana.

Jordan je u kolovozu ponovno stavio jedan predmet memorabilije na aukciju. Bio je to njegov originalni par Nike Air Ship tenisica kojeg je i potpisao. Prodane su za rekordnih 1,47 milijuna dolara 2021. Ove je tenisice nosio u petoj utakmici svoje rookie sezone, 1. studenog 1984., kada su Bullsi igrali protiv Denver Nuggetsa. Kasnije je tenisice poklonio bivšem zaposleniku Nuggets-a, T.J. Lewisu.

Air Ship tenisice su u rujnu prodane za 624.000 dolara.