Report

Brazilska telenovela! Manekenka se vratila na OnlyFans, a sin joj pomaže u snimanju

Andressa Urach i njezin sina
Andressa Urach i njezin sina Foto: Instagram screenshot
Bivša manekenka i Miss Bumbum, Andressa Urach (35), uz malo se pomoći vratila na OnlyFans. OnlyFans manekenka naišla je na žestoke reakcije nakon što je njezin sin rekao da je snimatelj nekih njezinih sadržaja.

Nedavno je jedan od sljedbenika pitao sina Andresse Urach, 18-godišnjeg sina Arthura, je li on taj koji snima za Andressain Onlyfans? Na što je on odgovorio „Da, stvarno sam dobar sa slikama, zar ne?“ prenosi nam LADbible.

Mnogima sama pomisao na snimanje intimnih fotografija svojih roditelja zvuči degutantno i odbojno, ali ne i Arthuru kojem to očito nije nikakav problem.

Izjava je mnogima izazvala osjećaj nelagode pogotovo kod religioznih ljudi, koji se tome posebno protive i kritiziraju Andressu jer je sina uključila u sadržaj za odrasle.

Jedna osoba je upitala: „Nije li te sram što se tvoja majka prodaje jer ju snimaš ovakvu?“, na što je tinejdžer odgovorio: „Ne sramim se, pomirio sam se s njenom odlukom.“ prenosi LADbible.

Jasno je da su majka i sin bliski jer su nedavno viđeni kako zajedno tulumare u noćnom klubu, ali Andressin bivši suprug, Thiago Lopes, nije bio zadovoljan njihovim provodom, jer je ljutito rekao: „Što je s majkom koja odvede vlastitog sina u kupleraj da gleda svoju majku kako se trlja o druge muškarce?“.

Urach je prije dva mjesece deaktivirala svoj OnlyFans i obećala da će se posvetiti Bogu. Očito je njezina predanost Bogu bila kratkog vijeka jer ga je ponovno aktivirala dva mjeseca kasnije, napisavši: „Vratila sam se na OnlyFans i čekam vas.“. Što je čeka u budućnosti, hoće li ovaj put ostati uz OnlyFans, Bog zna.