Report

Britney Spears htjela sliku s novom zlatnom kokom NBA-a, umjesto toga dobila je pljusku

victor wembanyama i britney spears jedno pored drugog
victor wembanyama i britney spears jedno pored drugog Foto: Youtube screenshot
Britney Spears napadnuta je u srijedu navečer u Vegasu nakon što ju je član osiguranja NBA fenomena Victora Wembanyame udario dlanom u lice. Ona je podnijela policijsku prijavu.

Incident se dogodio u restoranu Catch u hotelu ARIA u večernjim satima. Britney je zajedno sa suprugom Samom Ashgarijem i društvom otišla u restoran na večeru. Obožavatelji su je okupirali dok je ulazila u kasino.

Dok su Britney i društvo ulazili u restoran, Britney je ugledala Victora. Rekla je da je obožavateljica i htjela je zajedničku fotografiju. Potapšala ga je s leđa po desnom ramenu. Direktor tima za sigurnost San Antonio Spursa ju je refleksno udario stražnjom stranom ruke (tzv. zidarska), zbog čega je pala na tlo, pritom su joj pale i naočale s glave.

Britney se pribrala i otišla do svog stola, gdje je kasnije došao i zaštitar te se ispričao. Rekao je: „Razumijete kako je to kad vas preplave obožavatelji.“. Ispričao se i Britney je to prihvatila. Usputno, rekao je da nije znao tko je ona kad ju je ošamario.